Skip to main content

Nyhedsbrev

Kære kunde.

Den 1. april blev Holme Dyreklinik flyttet hjem hvor vi bor, på Lykkegårdsvej 365, Tovstrup Mark, 8472 Sporup.

Samme adresse som vores dyrepension Dyrlægefruens Dyrepension har ligget på, siden den startede i 2007.

Formålet med flytningen er et ønske om at kunne blive ved med at praktisere mange år fremover og at gøre hverdagen mere fleksibel. Derfor er jeg nu blevet udkørende dyrlæge, så almindelige konsultationer foregår hjemme hos dig, når dit kæledyr har brug for at blive tilset.

Hvis der kræves uddybende undersøgelser, røntgen eller operation, har vi indrettet en fuldt funktionel ambulant klinik herhjemme, hvor jeg kan tilbyde de samme ydelser som klinikken på Gunnar Clausensvej kunne.

Jeg tager ikke ekstra for at køre ud, i et område der ligger inden for 15 km fra både den nye og den gamle adresse. Så de fleste af mine kunder vil ikke få ekstra udgifter som følge af min flytning. I en zone mellem 15 km og 30 km fra de to adresser vil der være et kørselstillæg på 50 kr.

Vi vil selvfølgelig gerne vise den nye klinik frem, så i hele juni og juli tilbyder vi en gratis tandundersøgelse på Holme Dyreklinik, Lykkegårdsvej 365, Tovstrup mark, 8472 Sporup. Bemærk venligst at det er al undersøgelse og snak om pasning af dit kæledyrs tænder som er gratis, andre problemer vil blive betragtet som en konsultation.

Jeg håber, du vil tage godt imod ændringerne her på Holme Dyreklinik – jeg nyder allerede de nye arbejdsformer.

Venlig hilsen

Jan H. Larsen

Dyrlæge til døren!

86 28 66 88